Hyperlinkovi od raznih portala i novina
20.02.2019.

Hyperlinkovi od raznih portala i novina

Poštovani, potrudili smo objedinit sve pohvale te razne članke sa različith web stranica i portala na jednom mjestu kako bi vama olakšali surfanje, te da vam prezentiramo iz različitih perspektiva naš trud, rad i našu firmu.

Prepoznat trud i zalaganje od Općine Marina
27.07.2018.

Prepoznat trud i zalaganje od Općine Marina

Zahvaljujemo Općini Marina te predsjedniku Općinskog vijeća Davoru Radiću što su prepoznali naš trud i zalaganje svih ovih godina, jer osim što vršimo vrhunsku hladnu preradu maslina također trudimo se i podizat kvalitetu samog maslinarstva i uzgoja maslina ,dobronamjernim savjetima te raznim drugim informacijama u području maslinarstva . Ova nagrada nam mnogo znači i nadamo se podizat kvalitetu i znanje u godinama koje dolaze. Hvala

Maslina, Split, Hotel Zagreb 2018
17.05.2018.

Maslina, Split, Hotel Zagreb 2018

Svake godine trudimo se kvalitetom i brzinom naših usluga udovoljit našim cijenjenim maslinarima. Noćnjak Maslina u Hotelu Zagreb dokazao je kako smo kvalitetom prerade na samome vrhu , OPG Šalov osvojio je prvo mjesto sa svojim vrhusnkim uljem, kojeg već par godina radi kod nas u Uljari Bilaja, a Uljara Bilaja osvojila je nagradu šampionske uljare čime se jako ponosimo te nam to daje motiva da nastavimo sa upornim radom i da iz godine u godinu pokušavamo podizat kvalitetu prerade maslinovog ulja.

Postavljena web stranica
11.03.2015.

Postavljena web stranica

Poštovani suradnici postavili smo web stranicu sa namjerom da Vas što više približimo našoj djelatnosti